Stream de Queen of Crime

Wist je dat een aantal verhalen van Karin Slaughter verfilmd zijn tot spannende crimeseries? Karin Slaughters bestseller Gespleten is te zien op Netflix als Pieces of Her, en op Disney+ is de serie Will Trent te zien.

Pieces of Her

Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag in een bloedbad verandert, ziet Andrea een heel andere kant van haar. De koelbloedigheid waarmee Laura de schutter overmeestert en doodt, verbijstert Andrea. Dan blijkt dat Laura zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat alles wat ze over haar verleden heeft verteld gelogen is. Wat heeft Laura op haar geweten?

Sterke personages, bloedstollende spanning, met verve en vakmanschap geschreven: Pieces of Her (Gespleten) is Karin Slaughter op haar best.

Pieces of Her is als achtdelige serie beschikbaar op Netflix, met in de hoofdrollen Toni Collette en Bella Heathcote.

Will Trent

Will Trent heeft sinds 26 april een eigen tv-serie, die in Nederland te bekijken is op Disney+!

Will groeide op in de overbelaste jeugdzorg van Atlanta. Inmiddels werkt hij voor het Georgia Bureau of Investigation, waar hij vaak wordt gezien als een vreemde eend in de bijt.

De rol van Will wordt gespeeld door Ramón Rodríguez, en een van de bijrollen in de reeks is voor Sonja Sohn (The Wire). Will Trent werd gemaakt door Liz Heldens en Daniel T. Thomsen, onder meer bekend van The Passage.