Een reden om te liegen… is een reden om te doden. De nieuwe #1 zomerthriller van de Queen of Crime

Zinderend en ingenieus, zoals we van de Queen of Crime gewend zijn: dat is Waarom we logen in een notendop. Karin Slaughters nieuwe thriller in de razend populaire serie rond personages Will Trent en Sara Linton verschijnt 11 juni 2024. Slaughters boeken zijn steevast een hit: haar thrillers behaalden 14 keer de #1-positie in de Bestseller 60, en ze is niet voor niets de meest gelezen thrillerauteur in Nederland. In Waarom we logen volgen we Will en Sara op hun huwelijksreis in de Appalachen, waar wat de vakantie van hun leven had moeten worden, al snel verandert in een race tegen de klok. Want het zou natuurlijk geen Karin Slaughter-boek zijn als er niet iemand zou worden vermoord!

Over het boek

Diep verscholen in de Appalachen ligt de McAlpine Lodge, waar special agent Will Trent en patholooganatoom Sara Linton hun huwelijksreis doorbrengen. Het resort is een afgelegen paradijs op aarde, behalve dan dat iedereen er liegt. Ze liegen over het verleden. Ze liegen over het heden. Ze liegen tegen zichzelf.

Op een avond dreigt de anders zo brave dochter Mercy McAlpine de familiegeheimen te onthullen, en aan het eind van die avond is ze dood. Wat voor Will en Sara de vakantie van hun leven had moeten worden, verandert in een race tegen de klok. Want alles wijst erop dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan…

Persoonlijke boodschap

Karin Slaughter says hi! Speciaal voor de Nederlandse en Vlaamse fans heeft Karin een superleuke persoonlijke boodschap opgenomen. In het filmpje vertelt ze enthousiast over haar nieuwe boek, woohoo! Ze noemt haar nieuwe thriller een klassiek voorbeeld van een locked room-mysterie, wat betekent dat het eigenlijk onmogelijk zou moeten zijn voor de moordenaar om het plaats delict te betreden, de moord te plegen, en zonder te worden gezien weer weg te glippen. Zelf zegt Karin dat ze nog nooit eerder een boek zoals dit heeft geschreven, want het is wel even iets anders dan haar normale schrijfstijl. Dat is natuurlijk enorm interessant voor de Queen of Crime-liefhebbers, want hoe zal het verhaal dan lopen? En hoe gaan Will en Sara deze zaak dan oplossen?

Waarom jij Waarom we logen moet lezen

Ben jij gek op alle Karin Slaughter-boeken, en kun jij er geen genoeg van krijgen? Houd jij van de locked room-mysteries van de bekende schrijfster Agatha Christie? En heb jij gewoon zin in een supersterke thriller? Dan is Waarom we logen hét zomerboek voor jou!

Pre-order direct:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *